ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Şehit Ali Anar Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzda ki HER TOHUM YAŞAMAK İSTER çalışmamız kapsamında okulumuz bahçesine tohumlarımızı ektik ve fidanlarımızı diktik

Çalışmamızı yaparken hazırladığımız kompostlarımızı da toprakla buluşturduk

Mrt

Çevrenin Genç Sözcüleri Programı, gençlerin çevre sorunları üzerine görüş ve fikirlerini topluma aktarabilmeleri için makale, fotoğraf ya da video kaydı yoluyla çevre gazeteciliği yapmalarını hedefler. Program hevesli gençlere, seslerini duyurabilecekleri ve dinlenebildiği bir ortam sunar. Program, teorik bilginin pratik hayata aktarılmasında önemli bir eğiticidir.

videoyu izlemek için tıklayın

Eyl

TÜRÇEV'in bünyesinde düzenlenen Çevrenin Genç Sözcüleri yarışmasında öğrencilerimizin çabalarıyla Türkiye ikincisi olan okulumuzun belgesi alınmıştır.

Mrt

videoyu izlemek için tıklayın

Eyl

Bu zaman tablosundaki Ders Başlangıç ve Bitiş Saatleri yalnızca Uzaktan Eğitim Döneminde geçerlidir.Yüz Yüze  Eğitim Öğretim Döneminde farklı Ders başlangıç ve Bitiş Saatleri kullanılacaktır.